Már sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen!

2011. február 21., hétfő

~§+++++++ Megérkeztünk! +++++++~


Otthon Munka


Sok hasonló hírdetéssel találkoztam már az életemben, de többnyire nem igazán működött, ezért elhatároztam, hogy létrehozok egy működni képes rendszert. Arról már írtam régebben is, hogy ma már nem szükséges extra tudás ahhoz, hogy valaki az interneten tudjon boldogulni illetve pénzt keresni, csak tudni kell hogyan.
Most úgy érzem, hogy összeállt a rendszerem! Ezzel most szólok nyugdíjasokhoz, munka nélküliekhez, otthon lévő kismamákhoz. Az én véleményem szerint bárki alkalmas lehet!. Szorgalom és kitartás ami a célhoz vezet. Nekünk, magyaroknak két kitörési lehetőségét kovácsoltuk egybe! A víz és az intellektualitásunk! Mindkettőben gazdagnak érzem országunkat. A magam részéről, valahol ezzel próbálok hozzájárulni a kormányunk által hírdetett 1 millió munkahely megteremtésének programjához.
Az internetes technológiák terén szinte azt mondhatnánk forradalom zajlik, újabb és újabb technikák kerülnek forgalomba, ami mind-mind a maga nemében támogatja és erősíti az internet felhasználók táborát. Napról napra mutatnak be nekünk új megoldásokat amit nem árt követni. Aki kimarad, az lemarad! Csak gondoljunk bele, hogy a FaceBook egy néhány évvel ezelőtt még nem létezett, ma már több mint 500 millió felhasználói tábort tud magáénak. Sőt, vannak olyanok, és nem kevesen akik ebből gazdagodtak meg. A Google még csak 10 éves volt nem rég, de nélküle ma már el nem tudjuk képzelni az életünket. A Skype ma már szintén több mint 900 millió felhasználóval rendelkezik, sőt konfúziók is körvonalazódnak a nagyok között, azaz ma már csatlakoztathatjuk egymással ezeket. Mi ezeket a lehetőséget szintén alkalmazzuk az újonnan létrehozott s777s Közösségi Portálunkon. Ma már ezek nélkül szinte élni sem lehet, vagy legalábbis nem nevezhetjük életvitelünket korszerűnek.
Visszatérve a maga nemében csodákra képes deutérium csökkentett vízre! Van egy csodás magyar biológusunk, akit Dr. Somlyai Gábornak hívnak! Hosszú éveken keresztül tanulmányozva a rákkutatásban ennek a víznek gyógyító hatását, és ma már a világ tudósai is elismerik ennek tényét, sőt más betegségekre való gyógyító hatásai is bizonyítottak pl. a cukorbetegség, vagy koleszterin szint stabilizálásában is más országok tudósai által. Százas nagyságrendű tudományos cikkek, illetve videók vannak már az interneten ezzel kapcsolatosan. Ez ma már nem kérdés, hanem tény. És itt vagyunk mi, mint víz 'nagyhatalom'. Ha ezt nem tudjuk kihasználni, akkor azt mondom megérdemeljük sorsunkat. Gondoljunk csak bele, hogy étel nélkül az ember képes akár 40 napig is meglenni, de víz nélkül egy héten belül meghal!
Akkor kérdem én, hogy mi a fontosabb a szervezetünknek, az egészséges táplálkozás, amivel tele van a média, vagy pedig a víz ami 70% a testünknek, 95% agyunknak! A víz minősége sokkal fontosabb véleményem szerint, mint bármi más a levegőn kívül. Gondoljunk bele abba, hogy a bolygónkon létező összes elemben megtalálható a víz, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a víz a legnagyobb számítógép a világon, mivel bizonyított tény, hogy információk tárolására és átvitelére is képes. Amikor társaságokban beszélek ezekről, furcsán tekintenek néha rám, ezért szeretnék egy videót mellékelni erről:



További videók itt tekinthetőek meg a témában!



TEG Affiliates
Csak az s777s tagjai számára fenntartott szolgáltatás

Stop H1N1
A terv kivitelezésének a támogatója TEG



A mottónk: "Ha a számítógép egerével tudsz kattintani, akkor nálunk befutó vagy!"



Share
|






1 megjegyzés:

  1. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION


    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

    José
    Ramón...

    VálaszTörlés