Már sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen!

2011. február 21., hétfő

~§+++++++ Megérkeztünk! +++++++~


Otthon Munka


Sok hasonló hírdetéssel találkoztam már az életemben, de többnyire nem igazán működött, ezért elhatároztam, hogy létrehozok egy működni képes rendszert. Arról már írtam régebben is, hogy ma már nem szükséges extra tudás ahhoz, hogy valaki az interneten tudjon boldogulni illetve pénzt keresni, csak tudni kell hogyan.
Most úgy érzem, hogy összeállt a rendszerem! Ezzel most szólok nyugdíjasokhoz, munka nélküliekhez, otthon lévő kismamákhoz. Az én véleményem szerint bárki alkalmas lehet!. Szorgalom és kitartás ami a célhoz vezet. Nekünk, magyaroknak két kitörési lehetőségét kovácsoltuk egybe! A víz és az intellektualitásunk! Mindkettőben gazdagnak érzem országunkat. A magam részéről, valahol ezzel próbálok hozzájárulni a kormányunk által hírdetett 1 millió munkahely megteremtésének programjához.
Az internetes technológiák terén szinte azt mondhatnánk forradalom zajlik, újabb és újabb technikák kerülnek forgalomba, ami mind-mind a maga nemében támogatja és erősíti az internet felhasználók táborát. Napról napra mutatnak be nekünk új megoldásokat amit nem árt követni. Aki kimarad, az lemarad! Csak gondoljunk bele, hogy a FaceBook egy néhány évvel ezelőtt még nem létezett, ma már több mint 500 millió felhasználói tábort tud magáénak. Sőt, vannak olyanok, és nem kevesen akik ebből gazdagodtak meg. A Google még csak 10 éves volt nem rég, de nélküle ma már el nem tudjuk képzelni az életünket. A Skype ma már szintén több mint 900 millió felhasználóval rendelkezik, sőt konfúziók is körvonalazódnak a nagyok között, azaz ma már csatlakoztathatjuk egymással ezeket. Mi ezeket a lehetőséget szintén alkalmazzuk az újonnan létrehozott s777s Közösségi Portálunkon. Ma már ezek nélkül szinte élni sem lehet, vagy legalábbis nem nevezhetjük életvitelünket korszerűnek.
Visszatérve a maga nemében csodákra képes deutérium csökkentett vízre! Van egy csodás magyar biológusunk, akit Dr. Somlyai Gábornak hívnak! Hosszú éveken keresztül tanulmányozva a rákkutatásban ennek a víznek gyógyító hatását, és ma már a világ tudósai is elismerik ennek tényét, sőt más betegségekre való gyógyító hatásai is bizonyítottak pl. a cukorbetegség, vagy koleszterin szint stabilizálásában is más országok tudósai által. Százas nagyságrendű tudományos cikkek, illetve videók vannak már az interneten ezzel kapcsolatosan. Ez ma már nem kérdés, hanem tény. És itt vagyunk mi, mint víz 'nagyhatalom'. Ha ezt nem tudjuk kihasználni, akkor azt mondom megérdemeljük sorsunkat. Gondoljunk csak bele, hogy étel nélkül az ember képes akár 40 napig is meglenni, de víz nélkül egy héten belül meghal!
Akkor kérdem én, hogy mi a fontosabb a szervezetünknek, az egészséges táplálkozás, amivel tele van a média, vagy pedig a víz ami 70% a testünknek, 95% agyunknak! A víz minősége sokkal fontosabb véleményem szerint, mint bármi más a levegőn kívül. Gondoljunk bele abba, hogy a bolygónkon létező összes elemben megtalálható a víz, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a víz a legnagyobb számítógép a világon, mivel bizonyított tény, hogy információk tárolására és átvitelére is képes. Amikor társaságokban beszélek ezekről, furcsán tekintenek néha rám, ezért szeretnék egy videót mellékelni erről:További videók itt tekinthetőek meg a témában!TEG Affiliates
Csak az s777s tagjai számára fenntartott szolgáltatás

Stop H1N1
A terv kivitelezésének a támogatója TEGA mottónk: "Ha a számítógép egerével tudsz kattintani, akkor nálunk befutó vagy!"Share
|


3 megjegyzés:

 1. ...traigo
  sangre
  de
  la
  tarde
  herida
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION


  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

  José
  Ramón...

  VálaszTörlés
 2. come here from Malaysia
  http://najibrazakquote.blogspot.com/

  VálaszTörlés