Már sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen!

2011. február 4., péntek

Internetes Közösségünk

A világ globalizációja összefogásra készteti az embereket, ezért mi is az összefogásra hívjuk jövőbeni partnereinket, barátainkat, akik egyetértenek velünk és osszjták véleményünket.
Mivel mi magyarok egy viszonylag kis nemzedéknek számítunk manapság a nagyvilágban, ezért nekünk még inkább szükségünk van az összefogásra, ha eredményeket akarunk elérni. De mielőtt tovább mennénk, azt javaslom nézzünk meg egy kisfilmet.


(további videók)

Nos, ha megnézte akkor folytatnám!
Ez csak egy kisfilm a sok közül ami készült sok-sok év folytán és most ne csak a magyar kutatásokra gondoljunk. Dr. Somlyai Gábor úr a kutatásait 1993 óta folytatja és próbálja bizonyítani igazát, vagyis hogy gyógyszerré minősítsék ezt a vizet. Sajnos a mai napig ez nem sikerült neki. Az ő hipotéziseit sok más nemzetközi kutatás is alátámasztja, ennek ellenére áttörés nem tapasztalható.
A kérdés: M i é r t ?

Ha nekem kellene megfogalmaznom a választ a kérdésre, akkor én azt mondanám, hogy ennek számtalan oka is van. És csak hogy néhány fontosat kiemeljek ezen okokból, visszakérdezek! Kinek lenne érdeke? Vajon milyen gazdasági haszon származna abból kifolyólag, hogyha ezt a vizet innánk, és akkor esetleg 120 éves korunkig kellene fizetni az államnak nyugdíjunkat? És itt konkrétan ismételten nem csak Magyarországban kell gondolkodnunk. Persze, ha mélyebben elgondolkodunk, akkor azt mondhatjuk, hogy valahol nemzeti érdekünk fűződik a dologhoz. Sőt víz nagyhatalomnak mondhatjuk magunkat, és akár egy kitörési pont is lehetne gazdaságunknak.
Van egy nagyon fontos oka még, és talán az egyik legfotosabb annak, hogy nem terjedt el, és nem vált napi fogyasztási cikké a deutérium csökkentett víz. Ez nem más mint az ára!
Nagyon téved az, aki azt hiszi, hogy dr.Somlyai Gábor úr akar nyerészkedni, és ezért van ilyen ára egy "úgymond egyszerű víznek"! Először is ez a világ legtisztább vize ami a nukleáris szennyezettségét illeti, ami még az érintetlen Antarktisz vizétől is tisztább! Másodsorban ennek előállítása óriási energia költséggel jár! És akkor még nem beszétünk arról, hogy ezt jelenleg csak importból lehet megoldani, mivel ma Magyarországon nem létezik ezen technológia. Mi ezt a technológiát találtuk meg, és ezt szeretnénk hazánkban honosítani, ezért szólítunk mindenkit az összefogásra. Ezzel a technológiával szinte fillérekért előállítható az igazi tiszta víz. A technológia ami már jogi tulajdonunkban van, nemcsak a deutériumot csökkenti a sok más szennyező anyag mellett, de csökkenti a trícium tartalmát is. A trícium még veszélyesebb anyag a deutériumnál az összes létező élőlény és élővilág számára.(ezt is, mint az összes többi írásomat, tudósok nyilatkozataiból, írásaiból merítem)
Így talán érthető miért is hoztuk létre az s777s nemzetközi közösségünket!
A heteseknek is megvan nemzetünkhöz való kötődése, és elég ha Trianonra gondolunk. Hét részre szaggattak bennünket, de királyunk is hét volt! Hét országgal vagyun határosak! Azt se felejtsük, és ahogy a tudósok szokták vala mondani
nincsenek véletlenek az életünkben mert minden mindennel összefüggésben áll
, no meg persze, hogy a 21. században vagyunk!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése