Már sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen!

2011. február 20., vasárnap

A víz mely életet ad!

Tudós Barátunk eredeti írása!

Egy teljesen új, innovatív, egyedülálló technológia, különösen tiszta, deutérium és trícium csökkentett, könnyű víz, mely előállítható vezetékes, artézi illetve tengeri vízből. A szennyező elemektől teljesen megtisztított víz tisztítja a szervezetet, helyreállítja a belső szervek működését, ezáltal meghosszabbítja életétünket.




A meglévő vízkezelő technológiák (bel- és külföldön) csak a földi típusú szennyeződésektől tisztítja meg az ivóvizeinket, változatlanul hagyva a víz struktúra memóriáját, izotóp összetételét. Az így előalított víz szinte teljesen megtartja negatív struktúráját, kedvezőtlenül hat az egészségre, a szervezet fejlődésére, növekedésére. Számos tanulmány alátámasztotta, hogy a deutérium és a trícium, károsító hatást gyakorol az élő szervezetekre: állatra, növényre, emberre. Deutérium mutációkat idéz elő, késlelteti a sejtek növekedését, idő előtti sejtöregedést, sejthalálozást okoz. Ha az emlősök, köztük az ember által fogyasztott víz összetételét megváltoztatnánk, úgy hogy a víz könnyű hidrogén-tartalmát 35%-os deutériummal helyettesítenénk, akkor ez az emlősök halálához vezetne. Az emberi szervezet össztömegének 10%-a hidrogénből áll. A deutérium és a trícium úgy viselkedik a szervezetben, mint a homok a fogaskerekekben, azaz kárt okoz a szervezet metabolikus gépezetében. Szervezetünkben a nehézvíz halmozódik és jelentősen hozzájárul az öregedés folyamataihoz.



Ha a szervezetet elszennyezéseitől, deutériumtól, tríciumtól mentesítenénk, elvégeznénk teljes vízcseréjét reliktumi, mezozoikum korszaki vízzel, abból a korból, amikor a földön óriás állatok és hatalmas fák nőttek, számításaink szerint 1,5-2-szer hosszabb ideig élhetnénk. Ahhoz hogy biológiailag gyógyító tulajdonságot kölcsönözzünk a víznek, meg kell szabadítani a folyadékot az összes földi, kozmikus és bioenergiai szennyeződések molekuláris emlékeitől. Az iskolában tanultuk a víz képletét, mely feltételesen 36-féle különböző súlyú vízmolekulát tartalmaz, ebből a legnehezebbek a radioaktív molekulák, számuk 27. Ha csökkentenénk a víz deutérium nehéz izotópjainak és a trícium radioaktív izotópjainak tartalmát, akkor a víz hidrogénizotóp legkönnyebb elemeivel dúsulna, feltételesen könnyebbé válna, ezzel hallatlan gyógyító tulajdonságra tenne szert. A kifejlesztett technológiával előállított víz, egyenértékű az ősi jégrétegből nyert mezozoikum korszaki vizekkel (ezt a jégréteget 1954-1964-ben többek között Jakutföldön is bányászták) viszonyítva a mai folyók vizeivel az említett jégrétegből nyert víz deutérium-tartalma, 30-35% -kal alacsonyabb.

könnyű víz = deutérium csökkentett víz = ősi víz = reliktumi víz = levegő-víz = gyógyító víz = élő víz = struktúrált víz!


A világ számos egyetemein sok éven keresztül tanulmányozták a reliktumi víz tulajdonságait. A tudósok kiderítették, hogy ez a víz kimagasló egészségi, biológiai tulajdonságokkal bír továbbá, vizsgálták a deutérium-mentes víz hatását az emberi sperma mozgására. Kiderült, hogy a deutérium-mentes vízben a spermák aktivitása körülbelül 50% hosszabb ideig tarható fenn, mint a hagyományos ivó- vagy steril vízben. A vizsgálatokat végző tudósok többek között megállapították azt is, hogy a Drosophila legyek, melyeket deutérium mentes vízzel itattak, várható életciklusuk megduplázódott (Drosophila legyeket, mint kísérleti egyedeket, a világ összes tudósai használják). Különösen nagy érdeklődést váltott ki a rosszindulatú daganattól szenvedő rágcsálókon végzett kísérlet-sorozat. Kiderült, hogy a deutérium-csökkentett vízzel itatott rágcsálók rosszindulatú daganatainak mérete, fejlődése drámaian csökkent. Az ilyen példákat tovább sorolhatnánk!
Számítások szerint, ha a melegvérűek deutérium-csökkentett vizet fogyasztanának, akkor ennek következményeként 40%-kal hosszabb ideig élhetnének. Egyedi technológia került kifejlesztésre könnyű víz ipari előállítására, az így előállított víznek 30-35%-kal alacsonyabb a deutérium és a trícium tartalma. A víz előállításához kidolgozott technológiai folyamatok, konstrukciók, készülékek 14 szabadalommal lettek levédve. Napjainkban nem létezik olyan tiszta víz a Földön, amelyet ez a technológia elő tud állítani. Már a 80-as évek elején kifejlesztve egy régebbi technológiát alkalmazva, a víz áldásos hatását vezető politikusokon alkalmazták egészségmegőrző, élethosszabbító célzattal, köztük volt Korea - Kim Il Sung, Kína - Teng Xiao Ping, India - Indira Gandhi… A csernobili katasztrófa elhárításán dolgozó első csoportokat könnyű vízzel kezelték, ami által a betegek szervezete néhány hónap alatt megbirkózott a sugárbetegséggel és szimptómáival, a fiatal férfiaknak sikerült visszaadni a nemi erejüket. A betegek felgyógyulásában a könnyű víznek vezető szerepe volt. A könnyű víz egy hónapon keresztüli fogyasztása 70%-ban tisztítja meg a szervezetet, és 120 nap szükséges ahhoz, hogy a szervezet 90%-ban tisztuljon meg a radioaktív anyagoktól (stroncium, cézium, plutónium, stb.) Összefoglalva mondanivalónkat szeretnénk hangsúlyozni a következőket: A könnyű víznek rákellenes hatása van, lassítja a tumor növekedését és csökkenti a daganat burjánzását, áttétel képződését! A könnyű víz a szervezetből gyorsan kiüríti a metabolizmus bomlástermékeket, sókat, nehézfémeket, toxinokat és egyéb káros anyagok.



Csatlakozz kis csapatunkhoz! i t t








1. az öregedés káros folyamatait gátló hatással bír (lassítja az öregedést)

2. radioprotectiv hatása van (eltávolítja a radioaktív anyagokat)

3. genoprotektor hatásával (megakadályozza a mutációkat, és a gének funkciós zavarát)

4. antioxidáns tulajdonságával (csökkenti a koleszterint), javítja a vér összetételét (növeli, javítja a hemoglobin és egyéb pozitív vérmutatókat)

5. javítja a memóriát, fokozza a szellemi és a fizikai teljesítményt

6. növeli a nemző sejtek funkcionális aktivitását

7. egyéb pozitív tulajdonságokkal bír…


Ezen felül, a víz fokozza a növények hozamát akár 100-400% (műtrágya használata nélkül), növeli az állattartás termelékenységét. Bizonyított tény, hogy a könnyű víz a hosszú élet, egészség természetes esszenciája, védi az ember genetikai állományát, biztosítása a biológiai jövőjét. Berendezésünk ipari mennyiségben állítja elő a káros anyagoktól, patológiai tényezőktől, bioenergiai szennyeződésektől, emlékeitől mentesíti a vizet, amely javított strukturális orientációval rendelkezik - ez az úgynevezett "élő víz". Egy létesítmény napi termelése legfeljebb 100 ezer liter!

Itt az IDŐ!




Ha Ön is szeretné, hogy az első ilyen berendezés Magyarországra kerüljön legalább a jelenlétével segítse haladásunkat!
Csatlakozzon Ön is az I Love s777s mozgalmunkhoz! Segítse legalább egy 'Like' kattintással, hogy mi is segíthessünk kicsiny, de csodás országunknak. És ahogy leendő elnökünk is mondaná:
"Már sokan vagyunk,
de még nem vagyunk elegen!"





Share
|








Blog Gino Big
s777s Community

1 megjegyzés:

  1. Hi Dear,
    Thank you following my blog. I like the 1st picture (blue one) most. It is colorful and rear.

    VálaszTörlés